Çetin Çam’ın “Yaşamın Döngüsü” Sergisi Açıldı

Çetin Çam’ın “Yaşamın Döngüsü”

Sergisi Açıldı

Haber: Erol Ünal

Yaklaşık 43 yıl Almanya’da yaşadıktan sonra 1 yıl önce Türkiye’ye dönüp Bodrum’un Bitez Mahallesi’ne yerleşen ressam Çetin Çam‘ın Sergisi RE/MAX Galeri‘de açıldı.

Dünyanın birçok ülkesinde 85 Uluslararası sergi açan sanatçının bu Türkiye’de açtığı ilk solo sergisi…

Eserlerini gerçek üstü, fantazi, sürreal olarak niteleyen Çetin Çam‘ın, Çin ve Rus sanatından etkilenerek yaptığı eserler sergiye gelen sanatseverlerce ilgiyle izlendi.

Doğu ve Batı fragmanlarından yeni ahenkte güzellik ve kudrette fantezi dolu yaratıklar, yaşayan dünyalar yaratan sanatçının çalışmaları büyük ilgi gördü.

1959 Malatya doğumlu Çetin Çam, Almanya Bochum Güzel Sanatlar Akademisi Resim ve Grafik Bölümü mezunudur.

Akademinin Andreas Krist, Prof. Piotr. Sonnewend ve Prof. Q i Yang atölyelerinde resim ana sanat dalında yüksek lisans yapan Çetin Çam Düsseldorf “Malkasten”, Bochum “VFDK” ve Rote Faden Sanatçılar Derneği üyesidir.

16 Ağustos tarihine kadar görülebilecek sergisinde; Çetin Çam son zamanlarda yaptığı eserlerini sergiliyor.

Read Previous

Olivier Gardon ile Jamal Aliyev & Zeynep Ülbegi Konseri

Read Next

29 Temmuz 2023 Cumartesi Günün Sergisi

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Most Popular