BEZE Group, Pozitera’nında İletişim Danışmanı oldu

BEZE Group,

Pozitera’nında İletişim Danışmanı oldu

Haber : Kemal Gönüleri

  • Perakende Geliştirme Konusunda Uzman Pozitera, İletişim ve İş Geliştirme Alanlarında BEZE GROUP ile çalışmaya başladı
Birol Şengel – Bengü Bilik

Sektöründe lider birçok ulusal ve uluslararası firmaya hizmet veren perakende geliştirme şirketi Pozitera’nın Türkiye genelinde, Bölge ülkelerinde, Türki Cumhuriyetlerde ve Balkan ülkelerinde yol arkadaşı BEZE Group oldu.

Kuruluşunun 15. yılını kutlamaya hazırlanan Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş. “Kurumsal İletişim, Marka ve Pazarlama İletişimi, Sosyal Sorumluluk Projeleri ve Sponsorluk Yönetimi” konularında uzman 32 yıllık deneyime sahip vizyoner BEZE Group ile iş birliği yapmaya başladı. Pozitera, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Anadolu genelinde ve ayrıca Bölge ülkelerde bilinirliğini arttırmak, fark yaratan başarılı çalışmalarıyla hizmet alanını geliştirmek ve genişletmek üzere BEZE ile çalışacak. Toplumsal fayda sağlamak amacıyla ayrıca özel sosyal sorumluluk projeleri de geliştirilecek.

BEZE, yıllardır etkin olduğu dost ve komşu ülke pazarlarında Pozitera için “İletişim, Marka & Proje Yönetimi ve iş birlikleri” için pilot projeler başlatacak.

Bilindiği üzere BEZE Group’ta Bengü Bilik – BEZE Group Kurucu & Başkanlık görevini sürdürürken , Serpil Sabaz – BEZE Group İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

Soldan Sağa: Murat Zan – Bengü Bilik – Göktuğ Güre – Birol Şengel – Gürol Şengel –Serpil Sabaz

Pozitera 2007’de Kuruldu

Özel Eğitimli Kadro ve Patenti Kendine Ait Özel Yazılım Global perakende kurumlarında çalışmış genç girişimci Birol Şengel tarafından 2007’de kurulan Pozitera, satış noktalarında yer alan ürünlerin bir an önce doğru tüketiciyle buluşması ve satışların hızlanması için çözümler üretiyor. Pozitera, on üç yıldır ulusal ve uluslararası markaların perakende operasyonlarında çözüm ortağı olarak özel eğitimli satış kadrosu ve patenti kendine ait olan özel yazılımla geliştirdiği anında raporlama sistemiyle çalışıyor.

Soldan Sağa: Birol Şengel – Bengü Bilik – Murat Zan

Perakende Operasyonlarında Ciddi Katma Değer Pazarlama sektöründe perakende geliştirme konusuna yeni bir bakış getiren Pozitera, Türkiye’nin 81 ilinde, yüzlerce mağaza çalışanı ve yüzden fazla saha yöneticisiyle çalışmalarını sürdürüyor. 1000’i aşkın kadrosu ve Bölge temsilcileri ile 10 bini aşkın markalı ürünlerin perakende saha çalışmalarında, dinamik pazarlama ve tanıtımında çok ciddi katma değer sağlıyor. Deneyimi ve uzmanlığı ile zamanı ve kaynakları doğru kullanarak, çalıştığı firmaların ürünlerinin reyonda bekleme sürelerini azaltıyor, satışlarını hızlandırıyor. Pozitera’nın deneyimi ve farklı çalışmalarıyla çok kısa sürede daha çok ürün tüketici ile buluşuyor, satışlar artıyor.

Inovatif perakende geliştirme açılımlarında özgün yapısal modeliyle de fark yaratan Pozitera; yönetim ekibi, süpervizörler ve saha elemanları için eğitimlerini yerli ve yabancı uzmanlarla aralıksız online ve offline sürdürüyor.

Pozitera Perakende Geliştirme Hizmetleri A.Ş‘nde Birol Şengel – POZITERA Kurucu & Başkanlık görevini sürdürürken , Murat Zan – POZITERA Müşteri İlişkileri Grup Müdürü, Göktuğ Güre – POZITERA Kurumsal İlişkiler Müdürü, Gürol Şengel – POZITERA IT Yazılım ve Uygulama Müdürü olarak görev yapıyorlar.

*****

Önceki

22 Mayıs 2019 Çarşamba Günün Sergileri

Sonraki

EDİZ HUN’dan Tiyatroseverlere Müjde

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar