Klasik araçlardan Zafer Bayramı’na özel konvoy

Klasik araçlardan Zafer Bayramı’na özel konvoy

Haber : Kemal Gönüleri

Fotograflar : Deniz Tokgöz

  • Kartal’dan başlayarak Kadıköy’de son bulan konvoya 100 klasik otomobil katıldı.
  • Bir kısım klasik otomobil Avrupa Yakası’na geçerek İstinye’ye kadar konvoyu sürdürdüler.

30 Ağustos Zafer Bayramı‘nın 100. yılında İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği tarafından organize edilen etkinlikte 100 klasik otomobil Kartal’da bir araya geldi.

Bando ekibinin performansıyla başlayan etkinlikte, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği Başkanı Hakan Arvay, “İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği olarak ulusal bayramlarda olduğu gibi klasik otomobil kortejimizde yerimizi alacağız. Bugün 100. yıla özel 100 klasik otomobille kortej yapmayı planladık. Burada büyük bir coşku var. Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Bu bayram herkese güzellik ve iyilikler getirsin. Gün boyunca gezerek İstanbullularla bayramımızı kutlayacağız” dedi.

Çeşitli marka ve modellerden oluşan araçlar, Türk bayraklarıyla süslenerek konvoya hazır hale getirildi. Etkinliğe off road araçları da eşlik etti.

Klasik araçlar daha sonra konvoy halinde sahil yolundan Kadıköy‘e doğru hareket ederek, etkinliği bitirdiler.

Konvoyun içineki bir kısım Klasik araç Avrupa Yakası‘na geçerek İstinye‘de son buldu.

*****

Önceki

1 Eylül 2022 Perşembe Günün Sergisi

Sonraki

Bodrum’da Zeybek ve Harmandalı

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar