Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’a Teşekkür

Sanatta Engel Yok Vakfı’ndan

Şarköy Belediye Başkanı

Alpay Var’a Teşekkür

Harika Ören Yazdı

  • Sanatta Engel Yok Vakfı Başkanı Yasemin Zanbak’tan; Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’a Teşekkür.

Sanatta Engel Yok Vakfı tarafından Tekirdağ, Şarköy, Mürefte‘de düzenlenen 2024 Sanatta Engel Yok Vakfı Uluslararası Sanat Çalıştayı’nın ardından; 27 Eylül 2024 Cuma günü, Bedika Bistro’da açılan sergisi son buldu.

Sanatta Engel Yok Vakfı Başkanı Yasemin Zanbak , Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var’ı makamında ziyaret ederek, kendisine teşekkürlerini iletti.

Yasemin Zanbak “İki senedir, ilkini ulusal, ikincisini uluslar arası olarak düzenlediğimiz çalıştayımızda bize desteğini esirgemeyen Alpay başkanımıza minnetimi belirtmek üzere buradayım’’ diyerek kendisine değerli sanatçılar Alev Demirkesen ve Zeynep Bekiroğlu’nun el emeği eserlerini hediye etti.

Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile gelecek yıl yapılacak etkinlik hakkında fikir alışverişinde bulunan Yasemin Zanbak, İstanbul Kalamış’ta bulunan Sanatta Engel Yok Vakfı’nda gönüllü sanatçıların desteğiyle; engelli sanatçılara sosyal yaşam içerisinde yer açarak çalışmalarına devam ediyor.

****

Önceki

Mustafa Emre İçin Adana Sanatevi’nde Etkinlik

Sonraki

24 Ekim 2024 Perşembe Tiyatro Rehberi

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar