Alev Demirkesen’in Sergisi “Geçmişten İzler” Açıldı

Alev Demirkesen’in Sergisi

“Geçmişten İzler” Açıldı

Haber ve Fotograflar : Eyüp Büyükbostancı

Küratörlüğünü Ece Arman‘ın üstlendiği Alev Demirkesen‘in geleneksel sanat eserlerinden oluşan “Geçmişten İzler” Sergisi, 15 Ocak 2025 Çarşamba günü saat: 14.30’da Lions Vakfı Kilercibaşı Köşkü‘nde açıldı.

Açılışa ilgi yoğundu. Serginin açılış Kokteyllinde  Alev Demirkesen‘i Yakınları, Sanatçı Arkadaşları, Davetliler ve Sanatseverler yalnız bırakmadılar.

Açılış günü, Sanatçının doğum günüyle eşleştiği için ortam bir çiçek bahçesine dönüştü.

Sanatçı, yeni yaşı ile birlikte sanatını sevdikleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

Serginin Küratörü Ece Arman, Alev Demirkesen‘in “Geçmişten İzler” Sergisi hakkında; “Geleneksel sanatların amacı; hayatın içinde var olan unsurları soyut ifadelerle sadeleştirmek ve sembolleştirmek üzerine kuruludur. Bir denge ve düzen içinde sanatın varlığını ifade eder. Alev Demirkesen’in eserlerinde bu klasik anlayışın içinde modern hayatında izlerini görebilmek mümkündür.” dedi.

Alev Demirkesen‘in “Geçmişten İzler” Sergisi , 17 Ocak tarihine kadar Kilercibaşı Köşkü‘nde izlenebilir.

Kilercibaşı Köşkü

Adres: Fener Yolu Yazıcıbaşı Sokak. No: 1 Kadıköy

****

Read Previous

16 Ocak 2025 Perşembe Tiyatro Rehberi

Read Next

Angelica Mesiti’nin Sergisi Arter’de Açıldı

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most Popular