26 Haziran 2018 Salı
Caz Festivalinde bugün
Haber : Kemal Gönüleri
Gayrettepe / İ S T A N B U L
25.İstanbul Caz Festivali Açılış konseri
TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası & Konuk Sanatçılar
25. yılını kutlayan İstanbul Caz Festivali’nin görkemli açılış konseri, nesiller boyu birbirinden farklı renklere, tınılara bürünen Türkiye cazının geniş yelpazesine atıfta bulunuyor. Türkiye caz tarihinin kilometre taşları olan solistler, besteciler ve topluluklardan oluşan bir yıldızlar geçidi,
Kamil Özler şefliğindeki TRT Hafif Müzik ve Caz Orkestrası eşliğinde seslendirilecek çeşitli yapıtlarla, geniş bir kesit sunacak.
Ali Perret, Ateş Tezer, Ayhan Öztoplu, Ayşe Gencer, Ayşe Tütüncü, Ayşegül Yeşilnil, Barış Ertürk, Burak Cihangirli, Deniz Dündar, Emin Fındıkoğlu, Enver Muhamedi, İlham Gencer, Kerem Görsev, Kristian Lind, Neşet Ruacan, Nezih Yeşilnil, Nilüfer Verdi, Okay Temiz, Önder Focan, Sibel Köse, Şenova Ülker, Tamer Temel, Tuna Ötenel, Volkan Hürsever, Yahya Dai gibi usta isimlerin icra veya yapıtlarıyla katıldığı dev bir kadro ile gerçekleşecek konser, önümüzdeki yıllarda gelenekselleşmesi planlanan özel projelere öncülük edecek.
Bu gurur verici panorama yıllar boyu akıllardan çıkmayacak!
Zorlu PSM – Turkcell Sahnesi, – Saat:21.30
Adres : Zorlu Center Gayrettepe/Beşiktaş
Bilet Fiyatları :
1. Kategori – 165.00 TL
2. Kategori – 133.50 TL
3. Kategori – 100.00 TL
4. Kategori – 83.50 TL
Öğrenci – 67.50 TL
*****