
Aynur Nusin Sipkati’nin
Keçe Sergisi Büyükada’da Açıldı
Haber : Kemal Gönüleri
Fotograflar : Aynur Nusin Sipkati özel arşivi
Adalar Kültür Derneği Sanat Galerisi, Aynur Nusin Sipkati‘nin birbirinden ilginç eserlerinin yer aldığı Keçe Sergisine ev sahipliği yapıyor.
21 Eylül 2019 Cumartesi günü açılan Aynur Nusin Sipkati‘nin Keçe Sergisi ; Aynur Nusin Sipkati‘nin ilk kişisel sergisi olması özelliğini taşıyor.
Aynur Nusin Sipkati ; keçelerini yoğun emek sonunda ürettiğini belirterek ” Keçelerime duygularımı da katarak, yoğun emek harcadım. Hepsini ayrı ayrı seviyorum. Daha önce bir Karma Sergide eserlerimi sergilemiştim. Bu sergi benim ilk kişisel sergim. Sanatseverlerin beğenisine sunuyorum” dedi.
Aynur Nusin Sipkati‘nin Keçe Sergisi , 27 Eylül‘e kadar Adalar Kültür Derneği Sanat Galerisi‘nde Sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.
Adalar Kültür Derneği Sanat Galerisi
Adres : Çınar Meydanı No:86 Büyükada
*****