2020, CRR’de İki Yeni Yıl Konseriyle Karşılandı

2020, CRR’de

İki Yeni Yıl Konseriyle Karşılandı

Haber : Kemal Gönüleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu iki konserle yeni yıla merhaba dedi.

Uluslararası caz festivallerinin en çok davet edilen isimlerinden olan Roberta Gambarini grubu ile birlikte 28 Aralık Cumartesi akşamı yılbaşı konseri verdi.

Piyanoda Jeb Batton, basgitarda John Lee ve davulda Vicente Ector’un yer aldığı konserde, müzikseverler keyifli bir akşam geçirdi.

Her biri enstrümanında birer virtüöz olan orkestra sanatçılarıyla 12 yıldır cazseverlerle buluşan CRR Caz Orkestrası, 29 Aralık akşamı “Yeni Yıla Merhaba” konseriyle sahne aldı. Nail Yavuzoğlu yönetiminde gerçekleşen konserin solisti ise uluslararası pek çok festival ve yarışmada derece alan, güçlü sesi ile dikkatleri üzerine çeken İpek Dinç idi.

CRR Caz Orkestrası Yeni Yıla Merhaba konserinde; My Little Suede Shoes, My Romance, Hello, Dolly, One Note Samba, Waltz for Debby ve Black Orpheus’un aralarında bulunduğu eserler icra edildi. Konserde, bestelendiği 1857 yılından günümüze en meşhur yılbaşı şarkısı olarak gelen Jingle Bells de yorumlandı.

Biletleri haftalar öncesinden tükenen iki yılbaşı konseri de seyircinin yoğun alkışlarıyla son buldu.

*****

Önceki

Melek Baykal’lı “Şen Makas”ın Yeni Yıl Proğramı

Sonraki

Müge Süel Resim Sergisi Korart’ta sürüyor

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar