Saküder Üyelerinin Büyükada
Sergisi Cumartesi Açılıyor
Haber : Kemal Gönüleri
Adalar Kültür Derneği , 28 Temmuz 03 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacakj olan Saküder İstanbul Büyükada Sanat Buluşması Monet Resim Sergisi‘ne ev sahipliği yapacak.
Serginin açılışı 28 Temmuz Cumartesi saat 18.30‘da Adalar Kültür Derneği‘nde düzenlenen bir kokteyl ile yapılacak.
Öte yandan SAKÜDER Başkanı Ali ESER ile İstanbul Şube Başkanı Ayşenur ÖZSANKUR birlikte yaptıkları yazılı açıklamada ; “Saküder Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneğimiz Kuruluşunun 13.Yılında İstanbul Büyükada Sanat Buluşması resim,Heykel, Seramik ve Çini sergisi açılışımız Büyükada Adalar Kültür Derneği Sanat Galerisinde açılacaktır. Saküder’in İstanbul Büyükada da açılışını gerçekleştireceği bu sergide 13 ressam sanatçımızın eserleri sergilenecektir. Sergi açılışımıza sanatçılarımız, üyelerimiz ve İstanbul’da yaşayan sanatsever dostlarımız davetlidir.
Sergimize Katılan Sanatçıların isimleri söyledir: Aynur Yıldırım, Azita İra, Aysel Tüfekçıoğlu, Baksen Öcal, Nur Ulubıl, Nuran Say, Nur Yıldırım, Gülay Çetın, K. Muzaffer Gencer, Kezban Anayurt, Mevhibe Şahinler, Sultan Göktepe, Naim Fakkuşoğlu “ dediler.
*****







