Bodrumlu öğrenci Ekin Eylül Çok’un başarısı

Bodrumlu öğrenci Ekin Eylül Çok’un başarısı

Haber: Erol Ünal

Ekin Eylül Çok Moskova’da Ekim 2020’de düzenlenen 1st International Online Competition Art Talents (1. Uluslararası Online Sanat Yarışması Art Talens) yarışması piyano bölümü B kategorisinde ikincilik ödülünü kazandı.

Rusya, İsviçre, Çin, Amerika, Almanya, Azerbaycan, Kazakistan ve Makedonya’dan katılan yarışmacıların arasında Türkiye’den katılan tek yarışmacı olarak derece alarak Ekin Eylül Çok hem ülkemizi hem de Bodrum’a büyük bir başarıyla temsil etti. Ekin Eylül Çok yarışmayı 94 puanla tamamlayarak derece almaya hak kazandı.

Bodrum Piyano Akademisi’nde öğrencilerinden Ekin Eylül Çok’un pandemi nedeniyle online düzenlenen yarışma için gereken video çekimleri Heredot Kültür Merkezi ve Bodrum Marmara Koleji sahnesinde öğretmeni Kaan Özsayıner tarafından yapıldı. Yarışmaya öğretmeni Katheryna Saat hazırladı.

Geçen sene de “Uluslararası Caspi Art” Yarışmasında 2. olan Bodrum Bahçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencisi Ekin Eylül Çok’un Moscow 1st International Online Competition – “Art Talents” yarışmasına katıldığı videoları:

F. Chopin “Valse” in C sharp Minor Op. 64 No. 2

S. Bach “Prelude & Fugue” in F Minor

Ekin Eylül Çok Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması 2020’de piyano dalında müzik yarışmasına katılıyor.

Lütfen beğenerek destek vermek için TIKLAYINIZ…

*****

Önceki

Ecdet Güvel’den “İnce Sözle Yarenlik”

Sonraki

Bir Garip Orhan Veli

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar