“ 101 – Resim ve Heykel Sergisi ”
Haber: Kemal Gönüleri
Gallery11.17, “101 – Resim ve Heykel Sergisi”ne ev sahipliği yapıyor.
Açılışı, 05 Mart2026 tarihinde yapılan toplam 101 eserden oluşan sergi, birçok tekniğin bir arada yer aldığı kapsamlı bir seçkiyi bir araya getiriyor (yağlı boya, akrilik, karışık teknik, baskı ve heykel). Yüzey ile hacim arasında kurulan ilişki, serginin temel eksenini oluştururken; iki ve üç boyutlu üretimler arasında güçlü bir diyalog kuruluyor.
Gallery11.17‘den Sergi hakkında yapılan yazılı açıklamada; “101”, yalnızca bir sayı değil; üretim yoğunluğunu ve ifade biçimlerinin çoğulluğunu temsil ediyor. Her eser kendi bağımsız dilini korurken, birlikte var olduklarında çarpıcı bir bütünlük oluşturuyor. Farklı tekniklerin yan yana gelişi, malzemenin sınırlarını genişleten ve izleyiciye çok katmanlı bir deneyim sunan dinamik bir alan yaratıyor.
Bu sergi, ölçeği ve çeşitliliğiyle dikkat çeken özel bir buluşma niteliği taşıyor. 101 ayrı eseri aynı mekânda inceleme fırsatı; farklı tekniklerin derinliğini, malzemenin dönüşümünü ve sanatsal yaklaşımların çeşitliliğini karşılaştırmalı olarak deneyimleme imkânı sunuyor. Her adımda yeni bir form, yeni bir yüzey ve yeni bir hacimle karşılaşmak, sergiyi yalnızca gezilen değil, keşfedilen bir yapıya dönüştürüyor.
“101 – Resim ve Heykel Sergisi”, üretimin zenginliğini ve sanatın çok yönlü doğasını yakından görmek isteyenler için sezonun dikkat çeken sergilerinden biri olarak öne çıkıyor ve kaçırılmaması gereken bir karşılaşma alanı sunuyor.” denildi.
“101 – Resim ve Heykel Sergisi”, 26 Nisan‘a kadar Gallery11.17‘de Sanatseverler tarafından izlenebilecek.
Gallery11.17
Adres: Fırın Caddesi, No.29 Ataşehir
Tel: + 90 (545) 845 26 80
www.gallery1117.com
instagram.com/gallery11.17
****





