Neşe Kalınbacak Kamu-Der Tepebaşı Şube Başkanı oldu

Sanatçı Eğitmen Neşe Kalınbacak Kamu-Der Tepebaşı Şube Başkanı Oldu

Haber ve fotoğraflar: Necati Mumay

Eskişehir Tepebaşı ilçesinde rölyef öğretmeni olarak görev yapan Sanatçı Neşe Kalınbacak, buradaki Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin (Kamu-Der) Şube Başkanlığına seçildi. Sanatçı Eğitmen Kalınbacak, bu görevinde de canla başla çalışacağını söyledi…

Neşe Kalınbacak, Ulusal bir dernek olan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği’nin (Kamu-Sen) Tepebaşı İlçe Başkanlığına seçilmesinden sonra yaptığı açıklamada özetle şunları ifade etti:

“Kamu-Der Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneğinin Tepebaşı İlçe Başkanlığına seçilmekten onur ve gurur duyuyorum. Görevimi layıkıyla en güzel şekilde yapmaya çalışacağım. Kamu-Der olarak amacımız üyelerimize sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemek ve üyelerimizin daha çok sosyalleşmesini sağlamaktır. Projelerim arasında ise, Kanser Hastalarına Rehabilitasyon merkezi açmak var”

Kamu-Der Eskişehir Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine seçilen sanatçı Neşe Kalınbacak, çeşitli sanatsal çalışmaları ile tanınıyor.

*****

Önceki

16 Ocak 2020 Perşembe, Günün Sergileri

Sonraki

ÇGC BASIN ÖDÜLLERİ DÜŞÜNCELERİM

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar