Rapçı Gökhan Akça’nın “Sevenler”i çok sevildi

Rapçı Gökhan Akça’nın

“Sevenler”i çok sevildi

Haber : Kemal Gönüleri

Rap müziğin yükselen ismi Gökhan Akça , “Sevenler” şarkısıyla dijital platformlarda hızla yükselmeye devam ediyor. Kınay Production etiketiyle yayınlanan ‘’Sevenler’’ şarkısı dinleyenlerden tam not almaya devam ederken, sanatçı ikinci single çalışmasıyla, kitlesini büyütüyor.

Rap dünyasında, yerine sağlam adımlarla oluşturan genç isim, sevenler şarkısını ‘’Zeus Kabadayı’ ’yönetmenliğinde taçlandırdı.  15 milyon seyirci kitlesinin beğesine sunduğu ‘’Sevenler’’ şarkısının klibi Türkiye’nin en büyük izlenen kanalı Netd kanalında, büyük bir ilgiyle yükselişe devam ediyor.

Gökhan Akça

‘’Sevenler’’ şarkısından sonra yayınlacağı 2 tekli çalışmasının da hazırlıklarına devam eden başarılı rap sanatçısı Gökhan Akça, ilerleyen zamanlarda yıldız isimlerle karma bir albüme imza atmaya hazırlanıyor.

Müziğin kırılma döneminde olduğu şu sıralarda, rap müziği gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Sözlerinde gerçeği anlattığını ifade eden sanatçı , başarı elde etmiş olan Joker, Allame gibi isimlerin rap müziğinde başarı elde etmiş sanatçı olduğunu ifade ederek  beğenisini dile getirdi.

*****

Gökhan Akça’nın “Sevenler” klibini izlemek için tıklayınız

*****

Gökhan Akça

‘’ Son zamanlarda Aranan Kan, Rap ! ‘’

Araç sürerken şarkısının sözlerini belirlediğini söyleyen Gökhan Akça  ‘’Akça hislerim, şarkılarımı belirliyor, rap müziği melodisi yüksek ve enerjili bir tür. Hislerle bütünleştiğinde, rap sevmeyen bile kendisini o şarkıda bulabiliyor. İnsanlar Teknolojinin gelişmesiyle farklı arayışlarla girdi, sürekli duydukları melodilerden kelimelerden, aynı ifade ediş şekillerinden sıkıldığını fark etti. Rap tam olarak bu noktada aranan kan oldu diyebiliriz ‘’dedi.

*****

Önceki

17 Temmuz 2019 Çarşamba Günün Sergileri

Sonraki

18 Temmuz 2019 Perşembe Film : “İtalyanın Babası”

One Comment

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar