Neoartgallery de İstanbul ART & ANTIQUE FAIR 2021’de

Neoartgallery de

İstanbul ART & ANTIQUE FAIR 2021’de

Haber : Kemal Gönüleri

Giorgio Bertozzi ve Ferdan Yusufi‘nin yönetiminde ki Neoartgallery, 20 -23 Mayıs 2021 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Alanı‘nda yapılacak olan İstanbul ART & ANTIQUE FAIR 2021‘de yer alacak.

Neoartgallery, İstanbul ART & ANTIQUE FAIR 2021 için bir yazılı açıklama yaptı. Açıklamada ;

“Neoartgallery, EUROEXPOART özel etkinliği ile ART & ANTIQUE FAIR 2021’e katılıyor. İstanbul, Esenler kongre merkezinde 20 -23 Mayıs 2021 tarihleri arasında modern, çağdaş ve antik sanata adanmış fuar IAAF ile sanatın merkezi olmaya devam ediyor. Önceki baskıların çevrimiçi satışlarının mükemmel sonucu, büyük Türk metropolü gibi uluslararası bir meydanın önemini kutsamıştır. Girişimcilik ve toplumdan gelen kültürlü ve sofistike bir koleksiyon, kaliteli yazarların ve güçlü becerilerin eserlerini aramak için fuarı ziyaret ediyor.

Birden fazla İstanbul Sanat & Antika Fuarı 2021 pazar sergisi de geleneksel anlamda anlaşılan sanatı, yenilikçi çözümleri, sıra dışı enstalasyonları hiç gözden kaçırmadan, önemini unutmadan yapmanın yeni yollarını sunan harika bir kültürel etkinlik. IAAF, galeri sahipleri ve halk arasında önemli bir değişim ve karşılaştırma anı, yatırım yapmak için iş arayan koleksiyoncular için bir randevu, alanında yeni yetenekler arayan uzmanlar için bir fırsattır.

Türk sanatçılar Neoartgallery ile birlikte olacak:

Metin Akbaş, Ayda Aktay, Seren Ceren Asyalı, Celaset, Reşat Ceylan, Gülümay Çiraz, Bala Coşkun, Oktay Değirmenci, Yıldız Duman Ercan, Fatoş Meriç Erçetin, Nezihe Gökçe, Sema Gümüş Öğüt, Neşever Gür, Tülay Karavit, Serdal Kesgin, Erkan Kösem, Aysel Kul, Dilek Menteş, Elif Ölmez, Aysun Oz, Vedat Özcan, Leyla Sabah, Sema Sevgen, Hülya Sözer, Funda Tarakçıoğlu, Zekiye Tellioğlu, Yağmur Yılan, Serdar Yörük

İtalyan sanatçılara özel bir bölüm:

Salvatore Alessi, Jwan Atto, Bianca Beghin, Carla Bertoli, Aurelio Bruni, Cristina Fornarelli, Andrea Marco Ghia, Elisabetta Maistrello, Antonio Nunziante, Claudio Orlandi, MariaRosaria Stigliano denildi.

İstanbul ART & ANTIQUE FAIR 2021’de Neoartgallery Stand’ında yer almak isteyenlerin info@neoartgallery.it  e-mail adresine başvurmaları istenildi.

I.A.A.F.

İstanbul Kongre Merkezi / İstanbul Congress Center

Lütfi Kırdar Kongre ve Fuar Alanı / Lütfi Kırdar Congress & Fair Ground

İstanbul / Türkiye

*****

Önceki

Temizlik Korana

Sonraki

20 Nisan 2021 Salı İftarda Ne Yemeli

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar