İsmet Değirmenci ile Deniz Doğruyol Sergileri Uzatıldı

İsmet Değirmenci ile Deniz Doğruyol Sergileri Uzatıldı

Haber : Kemal Gönüleri

Galeri Bu‘ da “İsmet Değirmenci- Doğa Konuşur“, Galeri Bu Pavilion‘ da ise “Deniz Doğruyol- Benimle Başlamadı” sergileri 12 Aralık‘ a kadar uzatıldı!

Galeri Bu Galata 3 Ekim- 12 Aralık 2020 tarihleri arasında sanatçı İsmet Değirmenci’nin “Doğa Konuşur” adlı sergisine, Galeri Bu Pavilion ise sanatçı Deniz Doğruyol’un “Benimle Başlamadı” adlı sergisine ev sahipliği yapıyor.

 

 

İsmet Değirmenci – Doğa Konuşur sergisinde;

“…bir doğa yürüyüşü içinde insanı, düşünen insanın içinde “ben” arayışını, bütün yürüyüş ve düşünüş anlarının fragmanlarını plastikleştiriyor. Sergide; yürüş felsefesinin şiirselliği, yalınlık ve samimiyet vurgusu, doğanın bir bütün olarak yüceliğinedir.”

Deniz Doğruyol – Benimle Başlamadı sergisinde;

“…hatırasındaki gel-gitleri, hatırlamayı tetikleyen zihinsel ve fiziksel göçlerle biriktirdiği nesneleri, anadilde/ “ana” kültürde normlarla şekillenen deneyimlerini, kişisel mutluluk ve özgürlük sınırlarını izlemeye açıyor.”

Galeri Bu ve Galeri Bu Pavilion Çalışma Saatlerini yeniden güncelledi..

Galeri Bu ve Galeri Bu Pavilion; Salı- Çarşambe ve Perşembe günleri 12:00-19:00 saatleri arasında, Cuma ve Cumartesi günleri ise 12:00-17:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Galeri Bu ve Galeri Bu Pavilion

Adres : Şahkulu Mahallesi, Serdar-ı Ekrem Caddesi No: 11 Galata/ Beyoğlu / İstanbul

*****

Önceki

“Babamı Alan Martı” Raflarda

Sonraki

2 Aralık 2020 Çarşamba Günün Sergileri

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar