Gaziosmanpaşa’daki konser muhteşem oldu

Gaziosmanpaşa’daki

konser muhteşem oldu

Haber : Kemal Gönüleri

Yeryüzü Sanatçılar Topluluğu‘nun son sanat gecesi Gazisomanpaşa Belediyesi Sergi Salonu‘nda gerçekleştirildi. Gece sonrasında Yasder Başkanı, Ozan, Sanatçı Akın Ok yaptığı yazılı açıklamada ; “’Yeryüzü Sanatçılar Topluluğu’ olarak Gazisomanpaşa Belediyesi Sergi Salonunda Üç ay boyunca sergiler açtık, konserler verdik. Büyük finaline gelmeden önce onlarca çocuğumuza ve aileleriyle yaşadıklarımızla yaz sıcağından sonbahara Geleceğin sanatçılarının doğuşunu müjdelemiştik!

Kendi adıma ülkemizin çocuklarının sanat geni ve ışığı beni şaşırtmadı veya bir gün umutsuzluğa düşürmedi. Bu büyüyen sanatın zaman aynasında dünyalı olmanın O muhteşem rotasında hiç taviz vermeden ilerlerken aynı yolda yürüyen dostlarımızla, kardeşlerimizle karşılaşmak; O yaratıcılığın sayfasını açmak ve köprü kurmak anlamlıydı. Son döneme ait buluşmada Müzisyen Ferhat Kaşıkçı ile yol aldık!

Zeki Atagür’ün 40.Yıl Sanat Gecesi üç kuşağı yan yana getiren Aynı zamanda müzik ve kültüre emek aşkını koymuş Akademik kariyerini öğrencilerine ve ülkesine armağan eden bir insanın güzellik sofrasında bizlere neler bıraktığını Aynı zamanda dünya insanlığıyla buluşmanın notalarını Hiç durmadan çalışan ve yaşamını sanatına adayan ustaya Saygı duruşu,sevgi alkışı içinde sevgiye,gülmeye alkış olan Herkesin yüzünün güldüğü yarının aynası ortaya çıkıyordu! İstanbul’un dışında birçok sanatçının katıldığı gecenin Yurdun renklerine boyanması muhteşemdi. Şimdi ;o buluşmaya ev sahipliği yapan Ferhat Kaşıkçı ve Duygu Müzik Ailesini kutlarken Sanatımızın yıldızlarını ve ustalarını bir kere daha alkışlamak Hepimizin hayat anahtarı olsun ki Zeki Atagür gibi değerlerin yeryüzü saati Yurdun Çocuklarına sofra kurmaya devam etsin! Gazisomanpaşa Belediyesi mekanında yazılan tarih Yeryüzü Sanatçılarının elinde gerçek aşkını Büyütmeye devam eden gökyüzü umuduyla.” dedi.

*****

Önceki

Pozitera A.Ş.’den çok anlamlı bir Sponsorluk

Sonraki

29 E K İ M 2019 S A L I  Günün Sergileri

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar