Gamze Bozkaya’ya Skyroad Ödülü

Gamze Bozkaya’ya Skyroad Ödülü

Haber ve Fotoğraflar : Vahit Şahin

  • Skyroad’ın düzenlediği ‘’Türkiye’nin Seyahat Rotalarını Keşfet’’ konulu fotoğraf yarışmasında Gamze Bozkaya’nın fotoğrafı 2’ncilik ödülünü aldı.
Gamze Bozkaya

Fotoğraf Sanatçısı Gamze Bozkaya, ‘’ Bulut denizini zorlu bir yolculuktan sonra iki gün bekledim. Doğru zamanda doğru yerde olmanın meyvesini bu ödülle aldım. Fotoğrafçılık benim için sadece deklanşöre basmak değil, bir tutku, bir hayat, bir aşktır. Bir fotoğraf karesi ile Adana’nın tanıtımına ve turizmine katkıda bulunmak benim için aldığım ödül kadar kıymetli ve değerlidir’dedi.

Gamze Bozkaya’ın Bulutların Denizi isimli Fotografı

Kültür ve seyahat alanında hem basılı hem de dijital yayın markalarından Skyroad’ın düzenlediği “Türkiye’nin Seyahat Rotalarını Keşfet’’ konulu fotoğraf yarışmasında Adana Büyükşehir Belediyesi fotoğrafçısı Gamze Bozkaya ödüle layık görüldü.

Yıldız Holding ve Vakıf Bank sponsorluğunda “Skyroad ile Keşfet’’ adlı yarışmada Bozkaya, bulutların üzerindeki çardak fotoğrafı ile instagram etkileşim dalında ikinci oldu.

Adana’nın Aladağ İlçesi’nde 1700 metre rakımlı Mavriyan’da çektiği çardak fotoğrafı ile ödüle layık görülen Bozkaya, ‘’ Bulut denizini zorlu bir yolculuktan sonra iki gün bekledim. Doğru zamanda doğru yerde olmanın meyvesini bu ödülle aldım. Fotoğrafçılık benim için sadece deklanşöre basmak değil, bir tutku, bir hayat, bir aşktır. Bir fotoğraf karesi ile Adana’nın tanıtımına ve turizmine katkıda bulunmak benim için aldığım ödül kadar kıymetli ve değerlidir’’ dedi.

*****

Önceki

İlk Tanıtım “Hattuşa” İle Olacak

Sonraki

Kerem Can Germirligil & “Psikoloji Mühendisi”

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar