Düğünlerin Vazgeçilmez Mekanı

Düğünlerin Vazgeçilmez Mekanı

Haber : Kemal Gönüleri

  • Düğünden davete en özel anlar, Boğaz’ın harika manzarası eşliğinde Sait Halim Paşa Yalısı’nda unutulmaz “ANILAR”a dönüşüyor

Sait Halim Paşa Yalısı, düğünler için eşsiz bir mekan sunarak, ister yalı ister rıhtım hayallere ev sahipliği yapıyor. İstanbul’un büyülü ortamında, görkemli tarihi atmosferiyle, Boğaz manzarasını bir araya getiren Sait Halim Paşa Yalısı, evlilik heyecanı içindeki çiftlere unutulmaz düğünler için eşi bulunmaz mekanlar sağlıyor. Sait Halim Paşa Yalısı, deniz boyunca uzanan rıhtımı ve denizden ulaşım imkanı sağlayan iskelesi, gelinle damadı masal diyarına götüren görkemli merdivenleri, tarihi balayı odası, tarihi öğelerle bezenmiş salonlarıyla düğünler için eşsiz alanlar sunuyor.

Uzman Ekip Desteği

Yalının tarihi atmosferinde, profesyonel hizmet anlayışı ile evlenecek çiftlerin tüm ihtiyaçları karşılanıyor. Uzman ekip, hayallerdeki düğünün gerçekleşmesi için her konuda en ince detayına kadar destek veriyor. Planlama sürecinden itibaren düğününün her aşamasında çiftlerin yanında olan uzman ekip, hayallerin gerçekleşmesi için tüm isteklerle özel olarak ilgileniyor.

Düğün Paketi

Düğün paketinde; karşılama kokteyli, tercihe göre belirlenecek menü, düğün pastası, gelin ile damat için özel hazırlanma odaları ve konaklama hizmeti yer alıyor. Yemek menüsü tercihler doğrultusunda ödüllü şef tarafından hazırlanıyor. Düğün pastası da uzman pasta şefi tarafından yapılıyor.

Unutulmaz Bir Gecenin Ardından Rüya Gibi Bir Başlangıç

Unutulmaz bir gecenin ardından güne Boğaz kenarında başlama keyfini sunan Balayı Süiti ihtişamlı yatağı ve nostaljik küvetiyle çiftlere tarihi atmosferi yaşatıyor. Orijinal vitrayları günümüze kadar korunmuş Türk hamamından faydalanan yeni evli çiftler, sabah kahvaltısını Boğaz manzarası eşliğinde yaparak güne başlıyorlar.

*****

Önceki

Dark Deepb Darknes and Splander

Sonraki

Kadına Şiddet & Çocuk Gelinler Sergisi

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar