Aysegül Bayraktar’ın İlk Kişisel Sanal Sergisi Açıldı

Aysegül Bayraktar’ın İlk Kişisel Sanal Sergisi Açıldı

Haber : Kemal Gönüleri

Aysegül Bayraktar‘ın İlk Kişisel Sanal Sergisi, Güzel Sanatlar Birliği Resim Derneği’nin Web Sitesinde açıldı.

Güzel Sanatlar Birliği Resim Derneği’nin Web Sitesinde Sanal Sergiler bölümünden, Aysegül Bayraktar Sanal Kişisel Sergi bölümüne tıklayarak izleyebilirsiniz, resimlerin üzerine basarak resimleri büyütebilir, sola doğru kaydırarak bir sonraki resmi görebilirsiniz

Aysegül Bayraktar Sanal Kişisel Sergisini izlemek için TIKLAYINIZ

Sergi 3 boyutlu olarak da gezizlebiliyor.

AYŞEGÜL BAYRAKTAR Kimdir?

Kadıköy Maarif Koleji ve İstanbul Üniversitesi Kimya Fakültesi’nden mezun oldu. Uzun yıllar deri ve tekstil hazır giyim ihracat sektöründe aile şirketinde çalıştı. Erenköy Çizgi Sanatevi’nde stilistlik, Mahir Güven’den ise temel desen eğitimi aldı. Yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlara hazır giyim ve haute-couture modeller hazırladı.

Bir dönem yerel desen çizimlerini seramik ile birleştirdi. 2005 yılından itibaren önce Artev’de Işıl Özışık ile suluboya, daha sonra da Bakraç Sanatevi’nde Sait Günel ile suluboya ve akrilik çalışmaya başladı. Çeşitli hocalar ile atölye çalışmalarına katıldı. Suadiye’deki atölyesinde çalışmalarını sürdürdü.

2003 yılından itibaren pek çok karma ve solo sergiye katıldı. Çeşitli Kültür ve Sanat Derneklerinde faaliyetlerini sürdürdü. Halen Güzel Sanatlar Birliği Resim Derneği’nde yönetim kurulu üyesi olup ayrıca Rekreasyon derneği üyesidir.

Yaklasımı, konuları: Suluboya ve akrilik ağırlıklı resimlerimde, çoğunlukla yaşadığım Büyükada ve İstanbul manzaraları ile etkilendiğim konuları ve tabiatı; gerçeği hayal gücü ile birleştirerek fantastik bir vurgu ile anlatmaya çalışırım. Yer yer soyutlamalar ve bazen de gerçek kişiler kullanarak, gerçek ve hayal arasında gelgitler yapmak, bazen bir hikaye anlatmak isterim.

*****

Önceki

“Anamız, Bacımız, Eşimiz… KADINLARIMIZ” İnteraktif Sergi

Sonraki

Rasim Öztekin Yaşamını Kaybetti

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar