İDSO 3.Konseri CKM’de

İDSO 3.Konseri CKM’de

Haber : Kemal Gönüleri

  • İDSO DenizBank Konserleri sanatseverleri klasik müzikle buluşturmaya devam ediyor
  • İDSO Genç Piyanist Başar Can Kıvrak’a eşlik edecek.

İDSO DenizBank Konserleri’nin yeni sezondaki üçüncü konseri 16 Ekim Cuma akşamı saat 18.00’de Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Şef İbrahim Yazıcı

Şef İbrahim Yazıcı yönetiminde düzenlenecek konserde İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası, piyanist Başar Can Kıvrak’a eşlik edecek. Konserde Wolfgang Amadeus Mozart’ın “Piyano Konçertosu No.14 KV 449” ve “Senfoni No.29” eserleri seslendirilecek.

piyanist Başar Can Kıvrak

Koronoavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen İDSO DenizBank Konserlerinin 65 yaş ve üstü müzikseverlerin de konserlere katılabilmesi için artık saat 18.00’de başladığını belirten İDSO Müdürü Bülent Evcil; “Caddebostan Kültür Merkezi- CKM’de bu sezonun ilk konserini vereceğiz. Tüm müzikseverleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız” dedi.

PROGRAM :

  • Wolfgang Amadeus Mozart “Piyano Konçertosu No.14 KV 449”
  • Wolfgang Amadeus Mozart “Senfoni No.29”

Not : 65 yaş ve üstü müzikseverlerin de konserlere katılabilmesi için artık İDSO DenizBank Konserleri saat 18.00’de başlayacaktır.

*****

Önceki

“Kadın; Söyleyeceklerimiz Var”

Sonraki

17 Ekim 2020 Cumartesi Tiyatro Rehberi

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Popüler Yazılar