2017 Yaz Sergisi Büyükada’da Açıldı

2017 Yaz Sergisi Büyükada’da Açıldı

Haber ve Fotograflar : Kemal Gönüleri

  • Barış , Sanat ve Aşk Temalarını içeren 2017 Yaz Sergisi Büyükada’da Adalar Kültür Derneği’nde 17 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 16.00 da düzenlenen bir kokteyl ile açıldı.

İlk olarak Portofino Açık Hava Müzesinde sergilenen Ressam Nihal Güres‘in çağrısı posta ile yollanan eserler , daha sonra İstanbul, Midilli, Ayvalık’da düzenlenen sergilere katılan proje sergi bu defa 2017 Yaz Sergisi olarak Büyük Ada’da Adalar Kültür Derneği‘nde 17 Haziran 2017 Cumartesi günü düzenlenen bir kokteyl ile Sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Açılış Kokteyline , Sanat Dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra medya temsilcileri Berfin-Bahar Dergisi Sahibi İsmet Aslan ,  Önce Vatan Gazetesi‘ Köşe yazarı Zambak Karabay , maxihaber.net sahibi Aykut Altındağ , İstanbul Sanat Magazin İmtiyaz Sahibi Kemal Gönüleri ve çok sayıda  Sanatseverlerin katıldığı gözlendi.

Davetliler ve Sergide eserleri bulunan Sanatçılar eserler önünde bol bol anı fotografları çektirdiler.

Konuk şiir ;
LAVANTA – CEMAL SÜREYA
ELMA – CEMAL SÜREYA
Konuk kitap;
MASUMİYET MÜZESİ – ORHAN PAMUK

2017 Yaz Sergisine Katılan sanatçılar ;
Ambassade d’utopia, Michiko Kobayashi, Sinan Güres, Ümmühan Yıldız, Sinclair Scripa, Maya lopez de Muro, Meral Ağar, Şölen Kumru, Nebihe Göl, Sabine Reginiar, Serdar Güres, Esin Küçüktatıl, Ümmet Karaca, Ahmet Zaglul, Rana Sirkecioğlu, Emine Kahvecioğlu, Pervin Özen, Özden Başsavcı, Nermin Göktepe, Özlem Seyhun, Robin Chuter, Fernando Calhau, Gülsün Karadayı, Renata Di Palma, Aylin Dönmez, Dimitra Papandreu, Tiina Kainulainen, Günseli Yetkin, Banu Devrim, Bratt Pott, Martina, Derya Avcı, Andreas Kuntner, Giovanni Strada, Renata Strada, André Robèr, Emine Alışık, Fikri Demirbaş, Nazan Akpınar, Lilian Pacheco, Oktay Kapdan, Petela Pavlidou,Vahit Akan, Etkin Çelikmutlu, Nihal Güres, Roberta Savolini, Tuğrul Çalış, İsmet Arslan, Muhip Süeltürk, Martin Jimenez, Ryusuko Cohen, Moan Lisa, Jon Foster, Ayten Merki Özgökçen, Mahmut İzgören, Jale Palamutcu, Meltem Aktaş.

Konuk sanatçılar
Tankut Bilge, Semiha Berksoy, Mine Arasan, Ender Güzey.

2017 Yaz Sergisi‘nin Organizatörü ve Küratörü Nihal Güres katılımcılara birer Katılım Belgesi takdim etti.

2017 Yaz Sergisi , 23 Haziran’a kadar Adalar Kültür Derneği‘nde gezilebilecek.

*****

Açılışa ait diğer Fotograflar için TIKLAYINIZ

*****

*****

Önceki

18 Haziran Pazar İstanbul&Ramazan

Sonraki

Saküder’in Paris Sergisi İlgi çekti

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar