Yalıda Yoga Etkinliği

Yalıda Yoga Etkinliği

Haber : Kemal Gönüleri

  • Sait Halim Paşa Yalısı’nda Yoga Etkinliği , Ünlü Oyuncu ve aynı zamanda Yoga tutkunu Özge Özpirinçci’nin katılımıyla Yalının rıhtımında yapıldı.
  • Yoga Dersleri ; 24 Mayıs Çarşamba, 27 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Çarşamba Saat 9.00-10.15 arasında yapılacak.
  • Dersler , Dalai Lama’nın “Dharma’nın Mücevheriismini verdiği yoga eğitmeni Şebnem Akbulut Özen tarafından verilecek.

Açık havada, Boğaz’ın mavisiyle iç içe ve Sait Halim Paşa Yalısı’nın huzurlu atmosferinde baharın ilk yoga workshopu 13 Mayıs cumartesi sabahı gerçekleşti.

Özge Özpirinçci

Ünlü oyuncu ve aynı zamanda yoga tutkunu Özge Özpirinçci’nin da katıldığı yalıda yoga etkinliğine sağlıklı Juico detoks sular ve Fellas Foods power barları da tat kattı. Yoga Eğitmeni Şebnem Akbulut Özen; “ Deniz kenarında hafta sonuna böyle keyifli bir ders vererek başlamak harikaydı. Katılan ve emeği geçen herkese “namaste ( * )”dedi.

Boğaz’ın en güzel tarihi yapılarından Sait Halim Paşa Yalısı’nın rıhtımında yoga dersleri mayıs ayı boyunca sürecek. Her seviyeden yoga severin katılabileceği yoga dersleri, deneyimli eğitmen (E-RYT 500) Şebnem Akbulut Özen tarafından verilecek.Deneyimlerini harmanlayarak yolculuğunu sevgiyle ve aşkla paylaşan, Dalai Lama’nın “Dharma’nın Mücevheri” ismini verdiği yoga eğitmeni Şebnem Akbulut Özen’in vereceği Hatha Yoga dersleri sabah 9.00-10.15 saatleri arasında 24 Mayıs, 27 Mayıs ve 31 Mayıs 2017 tarihlerinde de  devam edecek.

Şebnem Akbulut Özen

Deneyimli Yoga Eğitmeni Şebnem Akbulut Özen Kimdir?

Yoga yolculuğuna 2003 yılında başlayan Şebnem Akbulut Özen Swami Vivekananda Üniversitesi’nin Türkiye’de düzenlediği workshoplar sonrasında Yoga Eğitmenliği sertifika programına katıldı; daha sonra Hindistan’a giderek Swami Vivekananda Üniversitesi’nin PGDYT Yoga Terapi eğitimine katılarak diploma sahibi oldu.  Türkiye’ye döndüğünde terapist olarak çalışmalarına stüdyosunda devam eden Özen aynı zamanda yoga eğitmeni yetiştirmeye başladı. Bu dönemde yurt dışından farklı kültürlerden gelen yoga eğitmenlerini ağırladı ve öğrencileriyle iletişimini geliştirmek ve insanları daha iyi anlayabilmek için FA Koç Akademi’nin Kapsamlı Koçluk eğitimini tamamladı. Bu süre içinde tanıştığı yüzlerce eğitmen ve katıldığı sayısız workshop arasında Dhramsala’da Dalai Lama’dan aldığı eğitim ve insiyasyonda Tenzin Norzin “Dharma’nın Mücevheri” ismini aldı. Aynı sene içinde Tony Robbins’den aldığı “İçindeki Devi Uyandır!” isimli eğitimle kendi deneyimini ve vizyonunu daha da genişletti. Şu anda tüm edindiği deneyimleri harmanlayarak yolculuğunu sevgiyle ve aşkla paylaşıyor.

*namaste: Sanskritçe kökenli olan “Namaste” sözcüğü, bire bir çevrildiğinde: “Senin önünde saygıyla eğiliyorum” anlamına gelir. Bu, her birimizin içinde olan ve kalp çakrasında yer alan ilahi kıvılcımı sembolize eder ve kendi ruhunu bir başkasının ruhuda fark edebilme anlamını taşır. Anlayış içerisinde, bağımlı olmadan, bağlantı kurmasına izin verir. Yoga sınıflarında Namaste, hareketlerin başlangıç ve bitiminde uygulanır.

Yoga Dersleri:

24 Mayıs Çarşamba, 27 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Çarşamba Saat 9.00-10.15 arasında.

Matlar, Sait Halim Paşa Yalısı tarafından sağlanacaktır.

Biletler,  Biletix ve Sait Halim Paşa Yalısı’nda…

Katılım ücreti KDV dahil 70 TL

*****

Önceki

17 Mayıs Çarşamba GÜNÜN KONSERİ

Sonraki

17 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜN SERGİLERİ

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar