Şarkının Klibi İçin Kamyon Satın Aldı

Şarkının Klibi İçin Kamyon Satın Aldı

Haber : Kemal Gönüleri

  • Genç kızların sevgilisi Mehmet Çevik ; çok ses getirecek olan son  single “çıtır çıtır” şarkısının klibi için kamyon satın aldı.

Uzun yıllar sahne deneyiminden sonra müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Mehmet Çevik “Acı Baharat” ın ardından “Ben Aşk’a Tövbeliyim” adlı single çalışması ile Müzikseverlerin gönlünde taht kurdu. Genç kızların sevgilisi Mehmet Çevik ; çok ses getirecek olan “çıtır çıtır” şarkısının klibi için kamyon satın aldı.

Söz ve müziğini Neslihan Demirtaş‘ın yaptığı “çıtır çıtır”ın arenjesini ise , son yılların en sevilen soundların aranjörü Okan Akı tarafından yapıldı..

Çıtır Çıtır’ın klip yönetmeni Alişan Günay Yıldırım , klibi Ömerli Araba mezarlığında çekti . Klip çekimi için çok eski ama çok kıymetli bir model bir kamyon arandı fakat bulunmadı . Aranılan özel kamyondan sadece 1 adet vardı . Ve sahibi satıyordu. Genç sanatçı Mehmet Çevik sırf klip çekimi için kamyonu satın alıp adının ve soyadının baş harflerinden olan özel plakayı kamyona taktırdı .

Mehmet Çevik “Çıtır Çıtır” single’ı , Müzik şirketleri arasında en köklü ve en iyi müzik şirketi olarak ün yapan Seyhan Müzik etiketiyle tüm dijital platformda ve müzik marketlerde yerini aldı. İçinde Bulgar ezgilerinin de bulunduğu şarkı tüm dinleyenlerin beğenisine sunuldu .

“Çıtır Çıtır”ın Künyesi :

“Çıtır Çıtır” Sesslendiren: Mehmet Çevik

Söz – Müzik : Neslihan Demirtaş

Aranje : Okan Akı

Klip Yönetmeni : Alişan Günay Yıldırım

MEHMET ÇEVİK KİMDİR?

Genç sanatçı Mehmet Çevik, ‘Acı Baharat’ adlı ilk single ile müzik piyasasına adım attı. 01.01.1988 tarihinde Bursa’nın Gemlik ilçesinde dünyaya gelen genç sanatçı lise öğrenimini Gemlik Lisesi’nde yaptıktan sonra eğitimini Bursa konservatuarında devam ettirirken ‘Bir Dilek Tut’ yarışmasından gelen teklifi değerlendirmek için eğitimini yarıda bıraktı. Bu yarışmada Semiha Yankı ile birlikte 5 hafta boyunca performans sergiledi ve yarışmayı 3. olarak tamamladı.

Yarışmadan sonra memleketi Bursa’ya dönen genç sanatçı gözde eğlence mekanlarında sahne aldı ve çeşitli organizasyonlarda bulundu. Aynı zamanda Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programına davet alıp bu teklifi kabul eden genç sanatçı bu süreçte ünlü söz yazarı sevgili Aslızen’le tanışıp en büyük hayalini gerçekleştirmek için Aslızen’den ‘Acı Baharat’ isimli şarkıyı aldı. Şarkının aranjesi Bahadır Tanrıvermiş tarafından yapıldı ve Türkiye’nin başta gelen müzik şirketlerinden Elenor Müzik’le yaptığı anlaşma ile ilk single’ını yine bir ilk gerçekleştirerek 10.000 adet single albümü piyasaya sürdü.

Türkiye’nin en önemli klip yönetmeni Tamer Aydoğdu ile 8 saat süren bir klip gerçekleştirdi. Klip İstanbul’da kibrithane kauçuk fabrikasında 20 kişilik profesyonel bir ekiple çekildi. Bu klipte genç sanatçıya ünlü dansçı ve model Klaudia Guder Burakova eşlik etti.

“Çıtır Çıtır” Mehmet Çevik’in ; “Acı Baharat” ve “Ben Aşk’a Tövbeliyim” adlı single’ların ardından son single’ı oluyor.

*****

Önceki

Demet Cengiz & Aşk Seni Bulur kitapçılarda

Sonraki

11 Haziran Pazar GÜNÜN KONSERİ

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar