Sanat Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor

Sanat Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor

Haber : Kemal Gönüleri

  • Türkiye’nin ilk ve tek sanat restaurantı olma özelliğini taşıyacak olan Artaurant Konstantinie , 25 Nisan Salı günü İstanbul Ulus’ta açılacak..
  • Konsept danışmanlığını ise Uluslararası Mutfak Sanatçıları ve Gurmeler Birliği Türkiye Masası Yönetim Kurulu Üyesi Gastronomi Uzmanı Boğaç Yüzgül yapacak..

Türkiye’nin ilk ve tek sanat restaurantı olma özelliğini taşıyacak olan Artaurant Konstantinie, 25 Nisan Salı günü İstanbul Ulus’ta açılacak..

Türk ve Dünya Mutfağı’ndan beş yüzü aşkın seçkin yiyecek ve  içeceğin servis edileceği Artaurant Konstantinie’de , konuklar ; yemeklerini yerken  piyano, yan flüt ve viyola triosunda çalınan müzikleri dinleyebilecek..

Maun Ahşap Kaplama iç cephesini yüzü aşkın tablonun süsleyeceği Artaurant Konstantinie’de, Sanatseverler Sanatçılar tarafından açılan resim sergilerini de gezebilecek…

Benzerlerinin, Paris, Londra, Prag ve Berlin’de  bulunduğu Artaurant Konstantinie’nin sanat danışmanlığını, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi ile The Instutey of Euroıan Art yaparkenkonsept danışmanlığını ise Uluslararası Mutfak Sanatçıları ve Gurmeler Birliği Türkiye Masası Yönetim Kurulu Üyesi Gastronomi Uzmanı Boğaç Yüzgül yapacak..

İlk etapta İbrahim Çallı, Bedri Rahmi Eyuboğlu ve Abidin Dino’nun eserlerinin sergileneceği Artaurant Konstantinie’de, Ekim ayından itibaren dünyanın dört bir yanından seçkin ressamlar da eserlerini sergileyebilecek…

25 Nisan 2017 Salı akşamı düzenlenecek açılış resepsiyonuna, iş, sanat ve cemiyet dünyasından seçkin konukların yanı sıra, dünyanın dört bir yanından sürpriz ressamların da katılacağı ifade ediliyor…

*****

Önceki

Havva Marta “Tanrıçalar” Sergisi

Sonraki

10 Nisan Pazartesi GÜNÜN SERGİLERİ

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar