Nazan Pamuk “Düşlerim Dörtnala” Sergisi

Nazan Pamuk

“Düşlerim Dörtnala” Sergisi

Haber ve Fotograflar : Balkan Haber Ajansı

Nazan Pamuk’un “Düşlerim Dörtnala” adlı 14. Kişisel Resim Sergisi 22 Mayıs 2019 günü, İstanbul’un seçkin sanat galerilerinden biri olan F Art Gallery’de açıldı.

Açılışa; Gurme Boğaç Yüzgül, sanat eleştirmenleri Nusret İlbay ve Oktay Kabdan’ın yanı sıra çok sayıda Sanatseverde katıldı.

Sürrealist ve fantastik tarzıyla öne çıkan eserlerinde ağırlıklı olarak figür üzerinde çalışan Nazan Pamuk, kendisini etkileyen toplumsal durumları, doğanın korunması ve kadının özgürleşmesi başta olmak üzere etkisinde kaldığı olguları kendi perspektifinden tuvale yansıtıyor.

Nazan Pamuk, son serisinde yılkı atları, doğa unsurları ve kadın temalarını kendine özgü üslubuyla harmanlayarak betimlemektedir. Çalışmalarının odağında yer alan yılkı atlarının boyunduruğa girmemeyi temsil ettiğini vurgulayan ressam, “Düşlerim Dörtnala” sergisinde zihnini dizginlemeyi reddeden kadınları tuvale yansıtıyor.

Nazan Pamuk’un “Düşlerim Dörtnala” adlı 14. Kişisel Resim Sergisi 10 Haziran‘a kadar F Sanat Galerisi’nde Sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

*****

Önceki

Her devrin masalı ‘‘Alaaddin’in Lambası’’

Sonraki

BEZE Group, bilgi deneyim ve vizyonunu paylaşıyor

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar