“ÇİFTLER” SERGİSİ AKYOL SANAT’TA

“ÇİFTLER” SERGİSİ AKYOL SANAT’TA AÇILIYOR

Haber : Kemal Gönüleri

Ressam Ayla Akyol yönetiminde faaliyetini sürdürmekte olan Akyol Art Center , “Çiftler” İsimli Karma Sergiye ev sahipliği yapıyor.

9 Şubat 2017 Perşembe günü saat 17.00 de düzenlenen bir kokteyl ile Sanatseverlerin beğenisine sunulacak “Çiftler” İsimli Karma Sergide 41 Sanatçının eserleri yer alacak.

“Çiftler” Karma Sergisi için Galeri Sahibi Ayla Akyol tüm Sanatseverleri serginin açılışına davet ederken ” Akyol Art Center‘de düzenlediğimiz “Çİftler” Sergimizin ilginç bir sergi olacağı kanaatindeyim. Bu ilginç sergimizi Sevgililer Gününe özel olarak düzenledik. Sergimizin özel konuğu değerli Sanatçı Murat Havan olacaktır. “Çiftler” İsimli Karma Sergide birbirinden değerli 41 Sanatçımızın eserleri yer alacak. Tüm Sanatseverleri sergimizin açılışına davet ediyorum” dedi.

Konuk Sanatçının Murat Havan olduğu “Çiftler” İsimli Karma Sergiye katılan Sanatçıların isimleri şöyledir:

Ayla Akyol, Ayda Ersoy, Ayşegül Bayraktar, Banu Devrim, Berna Güneren, Berrak Kanat, Betül Vural, Beyza Bayraktaroğlu, Cahide Topaloğlu, Canan Alkim, Defne Etiz, Demet Aytuna, Deniz Tokgöz, Emine Yılmaz, Esma Bayraktar Özparpucu, Fehmi Bildik, Fergün Erkmen, Fevziye Özmen, Günseli Yetkin, Hülya Ataözden, Kemal Gönüleri, Melahat Özden, Melisa Alataş, Mutahhar Peker, Nazan Havuş, Nihal Güres, Nilüfer Batmanoğlu, Nur Ulubil, Öznur Balcı, Pervin Bülbül, Pınar Sünbül, Ruhşen Erdem, Sabahat Bayar, Sedat Kumova, Selma Tokdemir, Seran Tepeoğlu, Sevda Ceylan, Şehnaz Aykaç, Tülin Koçkanlı Kuntsal, Yasemin Toydemir Balkan, Zerrin Çiğdem Aner.

“Çiftler” İsimli Karma Sergi , 23 Şubat’a kadar pazar günleri haricinde diğer günlerde saat 14.oo ila 19.oo saatleri arasında Akyol Art Center‘de gezilebilecek.

Akyol Art Center , Şakayık Sokak Desen Apt.No:17 Da:1 Teşvikiye/İstanbul adresinde faaliyetini sürdürmektedir.

*****

Önceki

KAHRAMANMARAŞ İZLENİMLERİ 3

Sonraki

9 Şubat Perşembe Tiyatro Oyunu (MARTI)

Yorum yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Popüler Yazılar